Κατέθεσε στην Τροχαία η συνοδηγός της «φονικής» Corvette

lawandorder.gr 24-02-2020 13:26 Τελευταία ενημέρωση: 24-02-2020 14:03
Κατέθεσε στην Τροχαία η συνοδηγός της «φονικής» Corvette
Στην κατάθεσή του ο 40χρονος παραδέχθηκε ότι υπήρχε συνοδηγός

Εμφανίστηκε και κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού,  η γυναίκα που επέβαινε ως συνοδηγός στην μοιραία Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στην Γλυφάδα.

Ο 40χρονος, ιδιοκτήτης εταιρείας ιντερνετικών υπηρεσιών, αμέσως μετά το τροχαίο διέφυγε με αμάξι φίλου του που ακολουθούσε, προφανώς μαζί με την συνοδηγό.

Η Τροχαία Ελληνικού, γνώριζε από μαρτυρίες, ότι υπήρχε και γυναίκα στο πολυτελές αυτοκίνητο, και αναζητούσε τα στοιχεία της. Στην κατάθεσή του ο 40χρονος παραδέχθηκε ότι υπήρχε συνοδηγός, η αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία της και η γυναίκα κλήθηκε σήμερα και κατέθεσε. Αυτό που ενδιέφερε την αστυνομία ήταν να μάθει εάν ο 40χρονος οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ το βράδυ που ήταν παρέα και την ταχύτητα που είχε αναπτύξει. 

Υπενθυμίζεται, ότι ι 40χρονος επιχειρηματίας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που αναφέρει ότι τον είδε αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα να συνομιλεί με τον οδηγό άλλου οχήματος που φώναζε «τι έκανες ρε;» και στη συνέχεια ο 40χρονος να επιβιβάζεται στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο οδηγός της Corvette - Ήταν μαζί του και μια γυναίκα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo