Τροχαίο Γλυφάδα: Αναζητούν το ΙΧ που έκανε κόντρα η «φονική» Corvette

Newsroom L&O 24-02-2020 08:32 Τελευταία ενημέρωση: 24-02-2020 08:32
Τροχαίο Γλυφάδα: Αναζητούν το ΙΧ που έκανε κόντρα η «φονική» Corvette
Μάλιστα το πολυτελές αυτοκίνητο, ήταν και ανασφάλιστο!

Το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε κόντρες η φονική Corvette που στέρησε τη ζωή του 25χρονου μοτοσικλετιστή «ψάχνουν» οι αρχές.

Σύμφωνα με τον Alpha, το όχημα έκανε σφήνες στο σημείο, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα δεύτερο όχημα με το οποίο θεωρούν πως έκανε κόντρες ο οδηγός της Corvette.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι μαζί με τον οδηγό ήταν και μια γυναίκα, η οποία τράπηκε και αυτή σε φυγή μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα το πολυτελές αυτοκίνητο, ήταν και ανασφάλιστο!

Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette

Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωτο. Επίσης, δεν μπορούσε να διαγνωστεί εάν είχε πιει αλκοόλ. Ο οδηγός φέρεται να ισχυρίστηκε πως σοκαρίστηκε για αυτό εγκατέλειψε το σημείο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του πατέρα του 25χρονου.

Περιέγραψε με λεπτομέρειες πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στην επίμαχη ερώτηση, γιατί εγκατέλειψε το νεαρό μοτοσυκλετιστή , φέρεται να είπε πως σοκαρίστηκε για αυτό έφυγε από το σημείο. «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο. Σοκαρίστηκα από ότι έγινε και για αυτό έφυγα από το σημείο» υποστήριξε ο οδηγός.

«Μετά το τροχαίο ήμουν σε πλήρη σύγχυση. Έπαθα κρίση πανικού και θυμάμαι αποσπασματικά τι συνέβη» συνέχισε.

Το χρονικό

Η μαύρη Corvette κυριολεκτικά εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε σε απόσταση πενήντα μέτρων ενώ το σπορ αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή κούρσα και σταμάτησε δύο τετράγωνα πιο κάτω.

Σύμφωνα με τον ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτη Μαδιά, η ταχύτητα του οχήματος δεν ήταν κάτω από 140 km.

Η υπόθεση να παίρνει το δρόμο της τακτικής Δικαιοσύνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo