Τρισάγιο πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Μιχάλης Τεζάρης 23-02-2020 11:00 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2020 11:00
  • image-0
  • image-1
Σε μία σεμνή τελετή με τα λόγια να περισσεύουν πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Σε μία σεμνή τελετή με τα λόγια να περισσεύουν πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Παρίσταντο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα κ. Γιώργος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, η Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Τμηματάρχης του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πέτρος ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αν. Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Τροχαίας Αερολιμένα Αστυνόμος Β’ κ. Θεόδωρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αστυνόμος Β κ. Ανδρέας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, η κόρη του αδικοχαμένου άνδρα της Ε.Κ.Α.Μ. Βασίλη ΛΑΠΠΑ που έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 1997 από τις σφαίρες δραπέτη, Αρχιφύλακας Νικολέττα ΛΑΠΠΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Β’ Αντιπρόεδρος Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και Γιώργος ΓΙΩΤΑΣ καθώς και συνάδελφοι που υπηρετούν σε όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α.Α.Α.. Την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Μανώλης Γρηγοράκης, ο Αντιπρόεδρος της Unesco κ. Γιώργος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ και ο Ιδιωτικός Ερευνητής κ. Γιώργος ΜΑΝΙΚΑΣ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo