Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο στη Γλυφάδα

Newsroom L&O 22-02-2020 19:18 Τελευταία ενημέρωση: 22-02-2020 20:19
Παρουσιάστηκε στις αρχές ο οδηγός της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο στη Γλυφάδα
Πλήρης επιβεβαίωση του LawandOrder.gr. - Εισαγγελική παρέμβαση για το τροχαίο

Παρουσιάστηκε τελικά το απόγευμα του Σαββάτου στις αστυνομικές αρχές - στην τροχαία Ελληνικού - ο οδηγός και ιδιοκτήτης της πολυτελούς Corvette, ο οποίος  τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και εγκατάλειψε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα ο οποίος και κατέληξε.

Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών, κάτοικο Χολαργού ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πολυτελών αυτοκινήτων, ο οποίος εμφανίστηκε στις αρχές μαζί με τη δικηγόρο του. 

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου  ανέφερε ότι αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητο τη μοιραία μέρα.

Από το πρωί αναμενόταν να παρουσιαστεί αυτοβούλως  ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου στην αστυνομία επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του LawandOrder.gr.

To μεσημέρι της Παρασκευής παρουσιάστηκε εξάλλου στις αρχές  η δικηγόρος του ιδιοκτήτη της μοιραίας Corvette και ζήτησε τον φάκελο της υπόθεσης. 

Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία διενήργησε έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

 

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού της Corvette που σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo