Νέα περιπέτεια για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ - Ίωση τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό

lawandorder.gr 21-02-2020 18:29 Τελευταία ενημέρωση: 21-02-2020 18:30
Νέα περιπέτεια για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ - Ίωση τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό
Η ανάρτηση των γονιών του στο Facebook


Σε νέα επέμβαση υπεβλήθη πριν από δέκα ημέρες ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ που με την περιπέτειά του έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, ωστόσο ο μικρός κόλλησε μία ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό, όπως έκαναν γνωστό οι γονείς του μέσω Facebook.

Έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Μάλιστα ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι γονείς του είναι αισιόδοξοι ότι θα την ξεπεράσει σύντομα.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτάκη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo