Αποκλειστικό: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Αντωνιάδου - Χρήση ναρκωτικών σε πεζοδρόμια (Βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 24-02-2020 09:23 Τελευταία ενημέρωση: 24-02-2020 09:39
closevideo
Αποκλειστικό: Σε απόγνωση οι κάτοικοι στην Αντωνιάδου - Χρήση ναρκωτικών σε πεζοδρόμια (Βίντεο)
Τραγική είναι η κατάσταση στην οδό Αντωνιάδου, όπου «ανθεί» η ανεξέλεγκτη χρήση και πώληση ναρκωτικών

Σε απόγνωση έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της οδού Αντωνιάδου που διαπιστώνουν πως παρά τις εξαγγελίες για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την απομάκρυνση των τοξικομανών από την περιοχή, βλέπουν καθημερινά την περιοχή τους να υποβαθμίζεται.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που εξασφάλισε το «Lawandorder.gr» και καταγράφεται η χρήση ναρκωτικών από τοξικομανείς στο πεζοδρόμιο, ενώ δίπλα τους προχωράει ένα ζευγάρι.

Μάλιστα ο κάτοικος που καταγράφει το βίντεο, περιγράφει και την αφόρητη κατάσταση που όπως επισημαίνει βιώνει και την δυσκολία να μπουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Σε δεύτερο βίντεο, έχει καταγραφεί η συγκέντρωση τοξικομανών στην οδό Αντωνιάδου και η ανεξέλεγκτη χρήση και πώληση ναρκωτικών.

H οδός Αντωνιάδου έχει μετατραπεί σε μια υπαίθρια αγορά διακίνησης ναρκωτικών με δεκάδες τοξικοεξαρτημένους να αναζητούν την δόση τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την 1η Δεκεμβρίου του 2019 έως και τις 30 Ιανουαρίου του 2020, η δίωξη ναρκωτικών είχε προχωρήσει στην σύλληψη από την ευρύτερη περιοχή του Πεδίον Άρεως 39 συλλήψεις για ναρκωτικά, ενώ σχεδόν καθημερινές, αλλά δίχως αποτέλεσμα είναι οι αστυνομικές επιχειρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo