ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική ανευθυνότητα Χρυσοχοΐδη - Έβγαλε στους δρόμους 1.500 ανεκπαίδευτους ειδικούς φρουρούς

Newsroom L&O 21-02-2020 13:30 Τελευταία ενημέρωση: 21-02-2020 14:05
ΣΥΡΙΖΑ: Εγκληματική ανευθυνότητα Χρυσοχοΐδη - Έβγαλε στους δρόμους 1.500 ανεκπαίδευτους ειδικούς φρουρούς
Έδωσαν όπλο σε ανεκπαίδευτους ειδικούς φρουρούς υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δριμεία κριτική στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση συνολικά ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις προσλήψεις 1.500 ειδικών φρουρών, χωρίς να έχουν εκπαιδευτεί, όπως υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου αναγκάστηκε σήμερα να παραδεχθεί αυτό που μάταια προσπαθούν να κρύψουν ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Χρυσοχοΐδη εδώ και δέκα μέρες.

Ότι προσέλαβαν ειδικούς φρουρούς εκτός ΑΣΕΠ και εκτός Πανελληνίων, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την προεκλογική τους υπόσχεση για 1.500 άμεσες προσλήψεις στα Σώματα Ασφαλείας. Ακόμη χειρότερα, και στη βιασύνη τους να αποκομίσουν μικροπολιτικό κέρδος, τους έδωσαν ένα όπλο και τους έβγαλαν στους δρόμους με λίγες μόλις μέρες εκπαίδευσης, για να φανεί ότι αύξησαν τις περιπολίες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αποτέλεσμα; Δύο από αυτούς τους ειδικούς φρουρούς ενεπλάκησαν σε καβγά σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι εκτός υπηρεσίας, χτυπήθηκαν, έπεσε πυροβολισμός και χάθηκε το υπηρεσιακό όπλο του ενός.

Αυτό δεν είναι ασφάλεια ούτε για τους πολίτες ούτε για τους αστυνομικούς. Είναι εγκληματική προχειρότητα και ανευθυνότητα των κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo