Συγκλονίζει ο 9χρονος θύμα bullying: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω τώρα» (Βίντεο)

Newsroom L&O 21-02-2020 12:02 Τελευταία ενημέρωση: 21-02-2020 12:09
Συγκλονίζει ο 9χρονος θύμα bullying: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω τώρα» (Βίντεο)
Ο πρωταγωνιστής των X-Men είπε «Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ότι νομίζεις. Έχεις έναν φίλο, εμένα»

Βίντεο που «ραγίζει» καρδιές ανήρτησε στο Facebook η μητέρα του 9χρονου Κουάντεν από την Αυστραλία, ο οποίος στα 9 του χρόνια έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του πολλές φορές και μάλιστα στα έξι του χρόνια ήθελε να αυτοκτονήσει για πρώτη φορά.

Το αγόρι γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό και χαρακτηρίζεται από ασύμμετρο ανάστημα και μεγάλο κεφάλι με προεξέχον μέτωπο.

Η μητέρα του, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν συμμαθητή του να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Όταν έφτασαν στο αμάξι, ο Κουάντεν άρχισε να κλαίει σπαρακτικά και να λέει πως θέλει να πεθάνει. Η μητέρα τον βιντεοσκόπησε με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα στη διεθνή κοινότητα. Μέσω της ανάρτησής της, παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται ο Κουάντεν.

Έτσι τον βιντεοσκόπησε και στο βίντεο ακούγεται η ίδια να λέει: «Μόλις πήρα το γιο μου από το σχολείο. Και έγινα μάρτυρας ενός επεισοδίου bullying σε βάρος του. Ενημέρωσα τον διευθυντή και θέλω ο κόσμο να ξέρει τι επίπτωση είχε αυτό το επεισόδιο σ΄εμάς. Αυτό κάνει το bullying. Γι’ αυτό σας παρακαλώ δώστε σωστές αρχές στα παιδιά σας, στις οικογένειές σας, στους φίλους σας. Κι ύστερα αναρωτιέστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν. Αυτή είναι η επίπτωση του bullying σε ένα παιδί μόλις 9 ετών που το μόνο που θέλει είναι να πάει σχολείο, να μορφωθεί και να περνάει όμορφα αλλά κάθε γ@@@@@@@ μέρα κάτι του συμβαίνει!»

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν» συνέχισε η ίδια. 

Ανήλικος Κουάντεν: «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως»

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω» ακούγεται να λέει ο 9χρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια.

Το σπαραστικό βίντεο έφτασε τις 18 εκατομμύρια προβολές μέχρι την Παρασκευή, ενώ πολλοί ήταν και οι αθλητές που συγκινήθηκαν από όσα περνάει ο Κουέιντεν και τους κάλεσαν να πάνε στο γήπεδο και είναι σίγουρο ότι ο Κουέιντεν δεν θα αισθανθεί μόνο ότι τον αγαπούν αλλά και το ότι το καλό περισσεύει σε αυτό τον κόσμο.

Ο πρωταγωνιστής των X-Men, Χιού Τζάκμαν, είπε «Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ότι νομίζεις. Έχεις έναν φίλο, εμένα. Οπότε ας είμαστε όλοι ευγενικοί μεταξύ μας, το bullying δεν είναι ΟΚ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo