Τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου έλαβε η νέα στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 20-02-2020 22:01 Τελευταία ενημέρωση: 20-02-2020 22:15
Τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου έλαβε η νέα στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων
Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα


Την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνύμου Β’ έλαβε η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με την ευκαιρία της προσφάτου αναλήψεως των καθηκόντων της, κατά τη σημερινή επίσκεψή της σε αυτόν, που ήταν – τυπικώς – εθιμοτυπικού χαρακτήρος.

Οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, πήγαν σήμερα εν σώματι στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής σε μία εθιμοτυπικού χαρακτήρος επίσκεψη με τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος τους δέχτηκε με χαρά, συζήτησε επ’ αρκετόν μαζί τους, ενώ τους έδωσε την ευλογία του και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο τους. 

Προσωπικώς πάντως θεωρούμε απίθανο ο Αρχιεπίσκοπος να είχε τέτοια ευκαιρία με όλους τους Αρχηγούς μαζεμένους κοντά του και να μη διατύπωσε και αυτός κάποια αιτήματα της εκκλησίας, που σχετίζονται με τις Ένοπλες Δυνάμεις. Και όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικώς η Εκκλησία έχει δεινές …διπλωματικές ικανότητες και (σχεδόν) πάντα πετυχαίνει την υλοποίηση των αιτημάτων της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo