Εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου - Έμπρακτη κίνηση αγάπης και πράξη ζωής

Newsroom L&O 18-02-2020 12:39 Τελευταία ενημέρωση: 18-02-2020 13:44
Εθελοντική αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου - Έμπρακτη κίνηση αγάπης και πράξη ζωής
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 14 Φεβρουαρίου από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου «Εν δράσει»

Μια πραγματική και ουσιαστική κίνηση αγάπης πραγματοποιήθηκε ανήμερα της μέρας της αγάπης, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, όπου o Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου «Εν δράσει» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Αγρινίου συνδιοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία με το μήνυμα «Δίνουμε όλοι πέντε λεπτά από το χρόνο μας. Δίνω αίμα χαρίζω ζωή».

Η εθελοντική αιμοδοσία έγινε με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας. Αυτή την έξοχη πρωτοβουλία έμπρακτης αγάπης προς τη ζωή και τους ανθρώπους στήριξε με τη χορηγία του το lawandorder.gr.Στην εθελοντική αιμοδοσία ανταποκρίθηκαν με θέρμη οι κάτοικοι του Αγρινίου, ενώ την ενίσχυσαν με την παρουσία τους τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Σαλμά. Από την εκδήλωση πολύτιμης προσφοράς και αλληλεγγύης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η υπεύθυνη του Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου Εν δράσει» , κ. Δήμητρα Αβράμπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα μια νέα, υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Για το γεγονός, ο δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε στα σόσιαλ μίντια: «Η Αιτωλοακαρνανία παρέλαβε μια υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας η οποία θα εδρεύει στο Αγρίνιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελ. Νεκτάριο Φαρμάκη για την πρωτοβουλία και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo