Πώς ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών σε όλη τη χώρα

Κατερίνα Μάνθου 17-02-2020 18:14
Πώς ανακατανέμονται οι θέσεις προέδρων Εφετών και Εφετών σε όλη τη χώρα
Αναλυτικά όλες οι αλλαγές

Ανακατανέμονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών και Εφετών όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, στο Εφετείο Αθηνών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 64 και ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στους 131. Παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 66 και ο συνολικώς τους αριθμός ανέρχεται στους 180.

Στο Εφετείο Πειραιώς αυξάνονται οι θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 15, ενώ  παράλληλα, μειώνεται ο αριθμός των Εφετών κατά 7 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών ανέρχεται στους 22.

Στο Εφετείο Θεσσαλονίκης αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός τους ανέρχεται στους 29. Αντίθετα, μειώνονται οι οργανικές θέσεις των Εφετών κατά 13 και ο συνολικώς αριθμός των οργανικών θέσεων των Εφετών  ανέρχεται στους 49.

Στο Εφετείο Πατρών αυξάνονται οι οργανικές θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

Τέλος, στο Εφετείο Λάρισας αυξάνονται οι οργανικές  θέσεις των προέδρων Εφετών κατά μία και ο συνολικώς αριθμός των Εφετών ανέρχεται στους 4.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo