Χωρίς δακτύλιο την Τρίτη η κυκλοφορία στην Αθήνα λόγω απεργίας

Newsroom L&O 17-02-2020 12:26 Τελευταία ενημέρωση: 17-02-2020 12:32
Χωρίς δακτύλιο την Τρίτη η κυκλοφορία στην Αθήνα λόγω απεργίας
Αύριο οι εργαζόμενοι του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) θα τραβήξουν «χειρόφρενο» σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ αλλά και στο μετρό

Δεν θα ισχύσει αύριο Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Λόγω συμμετοχής των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις, την Τρίτη 18.02.2020 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ) και επίσης, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας Μ.Μ.Μ. (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., φορτηγά, λεωφορεία, δίκυκλα κ.λπ.).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο οι εργαζόμενοι του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ) θα τραβήξουν «χειρόφρενο» σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ αλλά και στο μετρό αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης: 

Παραλύει η Αττική: 24ωρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo