Μυτιλήνη: Πιάστηκαν στη «φάκα» με 24 διαβατήρια τρίτων προσώπων

Newsroom L&O 14-02-2020 20:39
Μυτιλήνη: Πιάστηκαν στη «φάκα» με 24 διαβατήρια τρίτων προσώπων
Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 27, 31 και 35 ετών, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, κατοχή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τρίτων προσώπων και διευκόλυνση μετάβασης τρίτων στο εσωτερικό της χώρας και εν συνεχεία στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση επιβατών από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, εντοπίστηκε ο 35χρονος να κατέχει επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα του 24 διαβατήρια τρίτων προσώπων και 11 ακτοπλοϊκά εισιτήρια τρίτων προσώπων, με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης, προσήλθαν ο 27χρονος και ο 31χρονος, ο οποίος παρέλαβε τα εν λόγω διαβατήρια. Άμεσα επενέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που τους συνέλαβαν.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo