Μεταναστευτικό: Ξεκίνησαν οι Μανταμαδιώτες τον αποκλεισμό της Καράβας που έχει επιτάξει η κυβέρνηση (Βίντεο)

Newsroom L&O 14-02-2020 11:20 Τελευταία ενημέρωση: 14-02-2020 11:23
Μεταναστευτικό: Ξεκίνησαν οι Μανταμαδιώτες τον αποκλεισμό της Καράβας που έχει επιτάξει η κυβέρνηση (Βίντεο)
Δε θα επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε των απορριμματοφόρων

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο αποκλεισμός της Καράβας και από τα τρία σημεία πρόσβασης από οχήματα του δήμου υλοποιώντας την απόφαση της λαϊκής συνέλευσης του Μανταμάδου Λέσβου. Πρόκειται για την περιοχή όπου η κυβέρνηση έχει επιτάξει 261 στρέμματα προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα δομή προσφύγων και μεταναστών.

Καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στον ΧΥΤΑ της Λέσβου σήμερα και αύριο δε θα επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε των απορριμματοφόρων σε μια συμβολική κίνηση του δήμου δυτικής Λέσβου να καταστήσει σαφές ότι δε θα επιτρέψει την πρόσβαση για οποιαδήποτε εργασία κατασκευής του νέου κλειστού κέντρου .

Εν τω μεταξύ σταθερή παραμένει στις αποφάσεις και η κυβέρνηση για τη δημιουργία των νέων κέντρων που τα θεωρεί ως προϋπόθεση για την αποσυμφόρηση.

Μέσα στο Φλεβάρη θα επαναπρογραμματιστεί η συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου, η οποία ήταν να γίνει χθες και ακυρώθηκε μετά τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών να μη συμμετέχουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ert.gr | stonisi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo