Βενεζουέλα: Κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα ως «σκλάβα του σεξ» για 31 χρόνια

lawandorder.gr 14-02-2020 10:47 Τελευταία ενημέρωση: 14-02-2020 10:49
Βενεζουέλα: Κρατούσε αιχμάλωτη γυναίκα ως «σκλάβα του σεξ» για 31 χρόνια
Η γυναίκα ζούσε για τρεις δεκαετίες στο σκοτάδι

Την απόλυτη φρίκη ζούσε επί 31 χρόνια μία 49χρονη γυναίκα, την οποία κρατούσε παρά τη θέλησή της ένας 56χρονος από τη Βενεζουέλα, ως σκλάβα του σεξ.

Ο 56χρονος Matias Salazar κατηγορείται για σεξουαλική βία, σεξουαλική δουλεία και ψυχολογική βία εις βάρος της 49χρονης γυναίκας.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι τη χειραγώγησε και την εξαπάτησε από όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία, ώστε «να μην φύγει ποτέ από το σπίτι της».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα ζούσε για τρεις δεκαετίες στο σκοτάδι, καθώς δεν μπορούσε να κοιτάξει από παράθυρο και περνούσε την ώρα της ακούγοντας ραδιόφωνο και βλέποντας τηλεόραση.

Τελικά κατάφερε να «αποδράσει» στις 24 Ιανουαρίου 2020, όταν ο 56χρονος άφησε ένα ζεύγος κλειδιών στο διαμέρισμα και αμέσως ζήτησε βοήθεια σ' ένα κρατικό δικηγορικό γραφείο, το οποίο μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών. Άμεσα ο 56χρονος συνελήφθη και κρατήθηκε προφυλακιστέος.

«Ήταν πάντα φιλικός»

Κάτοικοι της περιοχής όπου βρέθηκε η γυναικά, ισχυρίζονται ότι ο Σαλαζάρ ζούσε για χρόνια με μία άλλη γυναίκα και την κόρη της στο συγκεκριμένο δρόμο.

Πολλοί μάλιστα ανέφεραν ότι δεν είχαν παρατηρήσει κάτι παράξενο και ότι ο 56χρονος ήταν πάντα φιλικός μαζί τους.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμα μαζί με εισαγγελείς και όπως υποστήριξε ένας εξ αυτών «είχε τρεις αλλαξιές ρούχα εντός του διαμερίσματος, κάποια παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι, έναν παλιό ανεμιστήρα και μία παλιά τηλεόραση. Άνθρωποι επιτέθηκαν στους γείτονες, ρωτώντας γιατί δεν το αναφέραμε, αλλά πραγματικά δε γνωρίζαμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo