ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Γάλλοι αστυνομικοί για μικρή Βαλεντίν: Η γυναίκα που την είχε στο Παρίσι είναι η βιολογική της μητέρα

Newsroom L&O 14-02-2020 08:20 Τελευταία ενημέρωση: 14-02-2020 09:34
Γάλλοι αστυνομικοί για μικρή Βαλεντίν: Η γυναίκα που την είχε στο Παρίσι είναι η βιολογική της μητέρα
Αν οι ελληνικές αρχές επιμείνουν στο θέμα του DNA αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της δικαστικής συνδρομής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν. Η γαλλική αστυνομία έστειλε στις ελληνικές αρχές επίσημη ενημέρωση για την εξέταση της γυναίκας που υποστήριζε ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας που έκανε συνεντεύξεις τόσο στην 7χρονη όσο και στην γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, πρόκειται αναμφίβολα για τη μητέρα της μικρής Βαλεντίν, η οποία βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015. 

Όπως αποδεικνύεται, κατά τις γαλλικές αρχές, η μικρή Βαλεντίν ζει ευτυχισμένη και υγιής στη Γαλλία, σε οικογενειακό περιβάλλον, ενώ η γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η βιολογική της μητέρα είχε ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο. Η μικρή Βαλεντίν έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Αν οι ελληνικές αρχές επιμείνουν στο θέμα του DNA αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της δικαστικής συνδρομής, με τον αναμενόμενο χρόνο που απαιτείται για το σύνολο της διαδικασίας σε αυτές τις περιπτώσεις να ανέρχεται σε τέσσερις έως έξι μήνες, αναφέρουν οι Γάλλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo