Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Κατερίνα Μάνθου 14-02-2020 07:09 Τελευταία ενημέρωση: 14-02-2020 07:09
Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη
Δεν αποκλείεται και η κατάθεση φίλης της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία θεωρείται από παράγοντες της δίκης πολύ σημαντική μάρτυρας

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Στη δίκη αναμένεται σήμερα η κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων της υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται και η κατάθεση φίλης της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία θεωρείται από παράγοντες της δίκης πολύ σημαντική μάρτυρας.

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου στο δικαστήριο είχαν κληθεί από την εισαγγελέα της έδρας οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, προκειμένου να δείξουν σε φωτογραφία που τους επιδείχθηκε το σημείο από το οποίο ρίχθηκε στη θάλασσα η άτυχη κοπέλα, στον όρμο «Φώκια» της Ρόδου. Απαντώντας οι κατηγορούμενοι έδωσαν διαφορετικές απαντήσεις, δίνοντας έτσι και το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ειδικότερα, 21χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος απαντώντας στην εισαγγελέα υπέδειξε στη φωτογραφία συγκεκριμένο σημείο ενώ ο 20χρονος συγκατηγορούμενος του απάντησε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω στο ερώτημα γιατί δεν είδα από ποιο σημείο πετάχτηκε το πτώμα».

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος αρνείται και τις δυο κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί (για δολοφονία και βιασμό της άτυχης φοιτήτριας) ενώ ο 21χρονος Ροδίτης, έχει ζητήσει συγνώμη δια του δικηγόρου του και έχει αποδεχθεί μόνο απλή συνδρομή στην ανθρωποκτονία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo