• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Τι συζήτησε ο Α/ΓΕΕΘΑ με Αμερικανούς και Καναδούς διπλωμάτες

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 13-02-2020 14:55
Τι συζήτησε ο Α/ΓΕΕΘΑ με Αμερικανούς και Καναδούς διπλωμάτες
Διαδοχικές συναντήσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου

Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στο γραφείο του με αμερικανούς και καναδούς διπλωμάτες οι οποίοι τον επισκέφθηκαν και είχαν αντίστοιχες συνεργασίες μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα.

Η αρχή έγινε κατά τη συνάντηση του Στρατηγού Φλώρου με τον σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής της αμερικανικής Διοικήσεως Ευρώπης (Civilian Deputy and Foreign Policy Advisor) της US European Command (USEUCOM) Πρέσβη Άνταμ Στέρλινγκ (Adam H. Sterling), ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρυ Πάιατ.

Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που αφορούν στη συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδος και ΗΠΑ, καθώς και θέματα που άπτονται του περιβάλλοντος ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε στο γραφείο του και με τον Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα Μαρκ Άλλεν σε μία συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρος, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναλήψεως των νέων καθηκόντων του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, και στη διάρκειά της συζητήθηκαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo