Εξωθούσε με τη βία νεαρή Ρουμάνα στην πορνεία - Αναβιώνει στο δικαστήριο η υπόθεση

Newsroom L&O 13-02-2020 13:40
Εξωθούσε με τη βία νεαρή Ρουμάνα στην πορνεία - Αναβιώνει στο δικαστήριο η υπόθεση
Καταζητείται αλλοδαπός με ένταλμα σύλληψης


Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα αναβιώσει την 9η Μαρτίου 2020 υπόθεση με κατηγορούμενο για σωματεμπορία τον M. G. του Α., κάτοικο Ιαλυσού, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης και έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

Περί τα τέλη Φεβρουαρίου 2009 το θύμα G. S. υπήκοος Ρουμανίας ήλθε στην Ελλάδα με τον συμπατριώτη της κατηγορούμενο με την υπόσχεση ότι θα της έβρισκε δουλειά, στην πραγματικότητα όμως για να την εκμεταλλευθεί, προωθώντας την στην πορνεία, όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου.

Ειδικότερα αρχικά της βρήκε δουλειά ως σερβιτόρα σε μπαρ ιδιοκτησίας του Κ. Π., για δε την εργασία της σε αυτό, για δέκα περίπου ημέρες, ο κατηγορούμενος εισέπραξε την αμοιβή της και δεν της την απέδωσε.

Εν συνεχεία, ενώ το θύμα βρισκόταν στο δωμάτιο, στο οποίο διέμενε, ο κατηγορούμενος της πρότεινε να της βρίσκει πελάτες από το μπαρ, όπου εργαζόταν και να συνευρίσκεται με αυτούς ερωτικά.

Το θύμα αρνήθηκε και τότε ο κατηγορούμενος έσπασε ένα ποτήρι και αφού το έβαλε στον λαιμό της την απείλησε ότι θα την σκοτώσει, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε στα πλευρά και στο πρόσωπο.

Μετά ταύτα η Ρουμάνα κατάφερε να ξεφύγει και να εξέλθει από το δωμάτιο, ενώ μόλις επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κατηγορούμενο αυτός την απείλησε με τις φράσεις «θα σε σκοτώσω» και «θα σου κόψω τα πόδια», καθώς και με τις φράσεις «και φυλακή να πάω όταν θα βγω θα σε βρω και θα σου κάνω κακό».

Επιπλέον, ο κατηγορούμενος κράτησε τα νομιμοποιητικά έγγραφά της και όταν η τελευταία επικοινώνησε μαζί του τον μήνα Απρίλιο τηλεφωνικά αυτός της ανέφερε ότι θα παρέδιδε τα χαρτιά της μόνο εάν του έδινε το ποσό των 500 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo