Δωρεά στο ΑΤ Τούμπας Τριανδρίας από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Newsroom L&O 13-02-2020 15:07
Δωρεά στο ΑΤ Τούμπας Τριανδρίας από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας
Η δωρεά αφορά σύστημα φωτισμού (προβολέων εξωτερικού χώρου) για τον φωτισμό περιμετρικά του Αστυνομικού Τμήματος

«Η Ένωσή μας, πέραν από τέτοιου είδους ενέργειες πραγματοποιεί συναντήσεις με υπηρεσιακούς, πολιτικούς παράγοντες και φορείς της πολιτείας, επιδιώκοντας να αναδεικνύει τα προβλήματα, αναζητώντας και πιέζοντας παράλληλα για αποτελεσματικές και ουσιαστικές λύσεις» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η  Ένωση Αξιωματικών Ελ. Αστ. Κεντρ. Μακεδονίας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η Ένωσή μας προχώρησε στην εξασφάλιση δωρεάς, συστήματος φωτισμού (προβολέων εξωτερικού χώρου), για τον φωτισμό περιμετρικά του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις συνθήκες ασφάλειας του εν λόγω Αστυνομικού καταστήματος και πολύ περισσότερο των συναδέλφων μας, η ζωή των οποίων κινδύνεψε για άλλη μία φορά μετά και την τελευταία επίθεση με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ) που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη.
Καθήκον και υποχρέωση της πολιτείας είναι η εξασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών κάτι το οποίο όμως δεν δύναται να επιτευχθεί επιτυχώς εάν δεν εξασφαλίζεται και η ασφάλεια των Αστυνομικών που καλούνται να επιτελέσουν αυτό το έργο με αυταπάρνηση. Βρισκόμαστε σε πολύ δυσάρεστη θέση κάθε φορά που καλούμαστε να αναπληρώσουμε κάτι το οποίο είναι καθήκον της πολιτείας, το θεωρούμε, όμως, υποχρέωσή μας ειδικά όταν διακυβεύεται η ασφάλεια και η ζωή συναδέλφων.
Εν έτη 2020 τα περισσότερα Αστυνομικά Τμήματα της Θεσσαλονίκης στεγάζονται σε ακατάλληλα, για το σκοπό αυτό, οικήματα, με σοβαρές ελλείψεις και ανεπαρκείς συνθήκες.
Η Ένωσή μας, πέραν από τέτοιου είδους ενέργειες πραγματοποιεί συναντήσεις με υπηρεσιακούς, πολιτικούς παράγοντες και φορείς της πολιτείας, επιδιώκοντας να αναδεικνύει τα προβλήματα, αναζητώντας και πιέζοντας παράλληλα για αποτελεσματικές και ουσιαστικές λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo