Αυτόκλητος δικαστής, ο Ρουβίκωνας προς τον ψυχίατρο: Ο Φλώρος παρτάρει στη Μύκονο εξαιτίας σου (βίντεο)

Newsroom L&O 13-02-2020 11:00 Τελευταία ενημέρωση: 13-02-2020 11:16
Αυτόκλητος δικαστής, ο Ρουβίκωνας προς τον ψυχίατρο: Ο Φλώρος παρτάρει στη Μύκονο εξαιτίας σου (βίντεο)
Να απονείμει μόνος του δικαιοσύνη αποφάσισε όπως φαίνεται ο Ρουβίκωνας στην περίπτωση του ψυχιάτρου που συνδέει με την υπόθεση Φλώρου

Βίντεο από την εισβολή τους στο γραφείο ψυχίατρου, ο οποίος είχε αναλάβει και χρέη επόπτη - ψυχιάτρου στις φυλακές Κορυδαλλού, έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω του Facebook μέλη του Ρουβίκωνα.

Στο βίντεο (όπως άλλωστε και στην προκήρυξη που δημοσίευσαν σχετικά) συνδέουν τον εν λόγω ψυχίατρο με πλαστές βεβαιώσεις που χορηγήθηκαν στον Αριστείδη Φλώρο, επιχειρηματία εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο της ENERGA, προκειμένου να εξασφαλίσει το 70% της αναπηρίας του, που θα τον οδηγούσε εκτός φυλακής.

Στο βίντεο μέλος του Ρουβίκωνα ακούγεται να λέει: «Θα σου πω εγώ από πού είμαστε, είμαστε από το Ρουβίκωνα». Στη συνέχεια απαιτεί «να μας πεις τι δουλειά έκανες» και συμπληρώνει: «Ήσουν στον Κορυδαλλό επόπτης και έγραψες μια πλαστή βεβαίωση για έναν κύριο, αν τον θυμάσαι, Αριστείδη Φλώρο τον έλεγαν, σκάνδαλο ENERGA».

Το μέλος του Ρουβίκωνα λέει στον ψυχίατρο σε έντονο τόνο πως αυτός και άλλοι δύο με ψευδείς γνωματεύσεις εξασφάλισαν  «70% αναπηρία» στον επιχειρηματία που τότε ήταν έγκλειστος για υπεξαίρεση μεγάλου ποσού χρημάτων.

«Υπεξαίρεσε εκατομμύρια και ο τύπος παρτάρει στη Μύκονο εις υγείαν των κορόιδων της ελληνικής κοινωνίας {...} με βάση τη δική σου πλαστή γνωμάτευση βγήκε το αρχιλαμόγιο αυτό έξω {... } οι φτωχοδιάβολοι υποφέρουν και βγαίνουν σαν τα ζόμπι έξω  {...} ο άλλος τα έφαγε και παρτάρει με τη δική σου τη βοήθεια» συνεχίζει ο αυτόκλητος εισαγγελέας .

Γνωστοποιεί δε στον ψυχίατρο ότι όλοι γνωρίζουν πως είναι αυτός που προέβη σε αυτέ τις πράξεις και πως «μαγαζί το λέγανε και οι διοικητικοί υπάλληλοι και το υπουργείο Δικαιοσύνης» εννοώντας το ιατρείο του. Τέλος προβαίνουν στην απειλή πως θα τον ξαναεπισκεπτούν με ...άγριες διαθέσεις την επόμενη φορά, αν ξανακουστεί το όνομά του.

«Να μας ευχαριστείς που δεν κάναμε τίποτα τώρα», καταλήγουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo