Αποκλειστικό L&Ο: Διαρρήκτες σπάνε τζαμαρία με λοστό και κλέβουν ταμειακή στο Κολωνό (Βίντεο)

Μιχάλης Τεζάρης 13-02-2020 07:57
Αποκλειστικό L&Ο: Διαρρήκτες σπάνε τζαμαρία με λοστό και κλέβουν ταμειακή στο Κολωνό (Βίντεο)
Από φαρμακείο

Σχεδόν καθημερινές είναι οι εισβολές σε καταστήματα στην περιοχή του Κολωνού, από ομάδες διαρρηκτών που δρουν στην περιοχή. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άγνωστοι εισβάλουν στις επιχειρήσεις σπάζοντας τις τζαμαρίες με καπάκια φρεατίων.

Σε άλλες πάλι, σπάνε τις κεντρικές εισόδους των καταστημάτων με σιδερένιο λοστό. Μια τέτοια εισβολή, σε φαρμακείο,  παρουσιάζει το L&O, φέρνοντας στην δημοσιότητα αποκλειστικό βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, τέσσερα άτομα, με καλυμμένα χαρακτηριστικά,  φτάνουν έξω από την επιχείρηση, στις 02:40 τα ξημερώματα και ο ένας από αυτούς, σπάει την κεντρική είσοδο με μεταλλικό λοστό. Αμέσως δυο από αυτούς μπαίνουν στο εσωτερικό ενώ οι άλλοι δυο παραμένουν εκτός, κρατώντας «τσίλιες» σε περίπτωση εμφάνισης αστυνομικού στο σημείο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, απομακρύνονται από το σημείο, αφαιρώντας το συρτάρι  της ταμειακής μηχανής με τις εισπράξεις. Η εισβολή σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo