15 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Κακουργηματική δίωξη στον πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν – Αντιφάσεις και αποκαλύψεις!


    Στην άσκηση κακουργηματικής αλλά και πλημμεληματικής δίωξης σε βάρος του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν προχώρησαν σήμερα το απόγευμα οι εισαγγελικές αρχές και στη συνέχεια παρέπεμψαν τον κατηγορούμενο ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί.
    Ο ανακριτής, από τον οποίο ο κατηγορούμενος πατέρας του μικρού κοριτσιού ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, αλλά και να ρίξει φως στις αντιφάσεις που υπέπεσε ο πατέρας της μικρής, όπως ανέφεραν δικαστικές πηγές.
    Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της 7χρονης υποστήριξε στις δικαστικές αρχές πως τον Μάρτιο του 2019 ταξίδεψε στη Γαλλία, οπού και συνάντησε τη βιολογική μητέρα του παιδιού. Όπως φέρεται να υποστήριξε, αυτή του ζήτησε και κανόνισε την μεταφορά του παιδιού στη Γαλλία. Ακόμη, φέρεται να ανέφερε πως ο ίδιος συνόδευσε τη μικρή στο αεροδρόμιο.
    Ακόμη, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως η σύζυγός του είναι στη ζωή και ότι έμαθε πως είναι ζωντανή τον Μάρτιο του 2019, οπότε και αποφάσισε να μεταβεί στη Γαλλία για να την συναντήσει. «Το σχέδιο για τη διαφυγή του παιδιού ήταν δικό μου. Δεν μπορούσα να μεγαλώσω μόνος μου ένα κοριτσάκι», φέρεται ακόμη να υποστήριξε, επισημαίνοντας πως η κόρη του γεννήθηκε στο Κογκό και πως ήρθε στην Ελλάδα μαζί της μέσω Τουρκίας.
    Σύμφωνα με τις διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του, ο πατέρας της 7χρονης αντιμετωπίζει το κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χωρά, αλλά και τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές.
    Για την υπόθεση κατηγορούνται έξι ακόμη άτομα, στα οποία ασκήθηκε δίωξη για το πλημμέλημα της παράνομης παραχώρησης διαμονής. Ακόμη, σε βάρος ενός εκ των έξι υπολοίπων συλληφθέντων ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χωρά από κοινού με τον πατέρα της μικρής.
    Όλοι οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία, ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
    Διαβάστε και:
    «Ανατροπή» στην υπόθεση της Βαλεντίν: Ζει η μητέρα της – Με τον άνδρα της οργάνωσαν το σχέδιο



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ