ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Εντοπίστηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν

Μιχάλης Τεζάρης 12-02-2020 11:52 Τελευταία ενημέρωση: 12-02-2020 14:30
Εντοπίστηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν
Είναι καλά στην υγεία της

Στη Γαλλία εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν και είναι καλά στην υγεία της.  Η 7χρονη αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι. 

Το παιδί βρέθηκε μαζί με την ξαδέρφη της νεκρής γυναίκας του από τις γαλλικές αρχές που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είχε καταθέσει ο πατέρας στις ελληνικές αρχές.

Για τον εντοπισμό της είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στον εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα το μεσημέρι ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν καθώς και έξι ακόμα φίλοι του καθώς οι Αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών ενώ εντόπισαν και στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας. Ο πατέρας της είχε κληθεί να καταθέσει εκ νέου, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως δεν τους είχε πει όλη την αλήθεια.

Ο ίδιος κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν την εξαφάνιση της Βαλεντίν.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ισχυριστεί πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», είπε. «Στη Μυτιλήνη δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δεν δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo