ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Βόλος: Συνελήφθη 36χρονη - Άφηνε τα βράδια μόνα τους τα ανήλικα παιδιά της σπίτι

Newsroom L&O 08-02-2020 08:24 Τελευταία ενημέρωση: 08-02-2020 08:25
Βόλος: Συνελήφθη 36χρονη - Άφηνε τα βράδια μόνα τους τα ανήλικα παιδιά της σπίτι
Η μητέρα συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία του «Χαμόγελου του Παιδιού» για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο - Ο πατέρας των παιδιών βρίσκεται στη φυλακή
Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου βρήκαν καταφύγιο τρία αδελφάκια, τα δύο δίδυμα ηλικίας 3 ετών και το άλλο 4, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και αφού είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι είναι παραμελημένα και ότι η μητέρα τους απουσιάζει κυρίως τις νυχτερινές ώρες και τα αφήνει μόνα τους στο σπίτι.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι των παιδιών, τα βρήκαν μόνα τους και τα παρέλαβαν. Ύστερα από λίγο εντοπίστηκε η 36χρονη μητέρα τους, η οποία συνελήφθη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό. Μέχρι τότε τα παιδιά, τα οποία είναι υγιέστατα, θα στεγάζονται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η 36χρονη ζει μόνη της με τα τρία παιδιά της εδώ και αρκετό διάστημα, αφού ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή. Η μητέρα φέρεται να εργάζεται περιστασιακά τα βράδια και τα παιδιά μένουν μόνα τους, αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς για να τα φροντίζουν. Μάλιστα, γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι δε έχει ρεύμα.
 
Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της στο νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo