23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Στη φυλακή ο «Τοξοβόλος» και οι δυο γυναίκες κατηγορούμενες, μετά την απολογία τους


    Το δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο αποκαλούμενος «Τοξοβόλος» του Συντάγματος και οι δυο γυναίκες κατηγορούμενες που συνελήφθησαν μαζί του.
    Και οι τρεις κατηγορούμενοι, που αντιμετώπιζαν σωρεία αδικημάτων, κρίθηκαν προφυλακιστέοι αμέσως μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
    Κατά πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν κυρίως αυτή που αφορά τη συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
    Μάλιστα, σήμερα από σε βάρος της 26χρονης κατηγορουμένης, ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για απείθεια καθώς αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA στους αστυνομικούς.
    Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής
    Την ίδια ώρα με «οδηγό» πέντε «ορφανά» κλειδιά, που βρέθηκαν στην κατοχή του και για την ώρα παραμένει άγνωστο τι ανοίγουν, η Αντιτρομοκρατική «χτενίζει» χώρους και σπίτια οικείων των συλληφθέντων, προκειμένου να εντοπίσει γιάφκες ή κρησφύγετα που χρησιμοποιούσε ο Τοξοβόλος του
    Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εμφανίζονται βέβαιοι πως κυκλοφορούν ελεύθεροι τουλάχιστον δύο συνεργοί. Η πεποίθηση αυτή προκύπτει πρωτίστως λόγω του γεγονότος ότι στη ληστεία στην Αχαΐα -με την οποία συνδέθηκε μετά τη σύλληψή του ο Τοξοβόλος- συμμετείχαν άλλοι δύο άνδρες. Στόχος των αρχών είναι να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τα άτομα αυτά αξιοποιώντας μετξύ άλλων ρούχα που δεν ταιριάζουν στον σωματότυπο του Τοξοβόλου και των δύο συλληφθέντων γυναικών.
    Τι ετοίμαζαν οι τρεις – τα σενάρια που εξετάζονται
    Τρία είναι τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές σχτικά με το τι σκόπευαν να πράξουν οι δράστες και τους σταμάτησε η σύλληψη: Το πρώτο τους θέλει να ετοίμαζαν χτύπημα σε κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής «στόχο».
    Το δεύτερο να ήταν έτοιμοι για ληστεία με σκοπό την ενίσχυση του λεγόμενου «Επαναστατικού Ταμείου».
    Το τρίτο, να μετέφεραν τον οπλισμό από μια γιάφκα σε κάποια άλλη. Το τελευταίο ωστόσο δεν εξηγεί γιατί τα όπλα είχαν σφαίρα στη θαλάμη.
    Διαβάστε επίσης «Τοξοβόλος»: Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής 5 «ορφανά» κλειδιά – Ψάχνουν γιάφκες και συνεργούς


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ