17.6 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Συνεχίζεται σήμερα η δίκη Τοπαλούδη με κρίσιμες καταθέσεις


    Με κρίσιμες καταθέσεις μαρτύρων αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το Νοέμβριο του 2018, στην Ρόδο.
    Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, δεν αποκλείεται να καταθέσουν στο ακροατήριο υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος που συνέβαλαν στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
    Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο ακροατήριο είχε καταθέσει ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, ο οποίος είχε διενεργήσει τη νεκροψία στη σορό της νεαρής κοπέλας.
    Σύμφωνα με την κατάθεση του ιατροδικαστή, η κοπέλα παρά τα χτυπήματα και την βία που είχε υποστεί θα μπορούσε σήμερα να ήταν στη ζωή αν είχε είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
    Όπως κατέθεσε ο κ. Κοτρέτσος η τελική αιτία θανάτου της άτυχης φοιτήτριας είναι ο πνιγμός. «Η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ρίχτηκε μέσα στο νερό. Ήταν λιπόθυμη», είχε αναφέρει ο ιατροδικαστής σημειώνοντας πως στον τράχηλο της είχαν εντοπιστεί και σημάδια που είναι απολύτως συμβατά με προσπάθεια στραγγαλισμού της.
    Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι δυο νεαροί, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του βιασμού που τους έχουν απαγγελθεί. Μάλιστα, ο πρώτος κατηγορούμενος έχει δηλώσει στο δικαστήριο πως δέχεται μόνο την κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ