Τελετή Μνήμης για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας στο Κοτρώνι

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 30-01-2020 18:08
Τελετή Μνήμης για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας στο Κοτρώνι
Τιμή στους πεσόντες από τους Βαλκανικούς Πολέμους μέχρι σήμερα

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και σύσσωμης της αντίστοιχης στρατιωτικής των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ναυτικό Οχυρό «Κοτρώνι» Μαραθώνος η τελετή Μνήμης και Τιμής για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας από τους Βαλκανικούς πολέμους και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι την εποχή μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, ΑΣ Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, οι Διοικητές όλων των Διοικήσεων του Στόλου, συγγενείς των πεσόντων καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Στεφάνια κατέθεσαν στο λιτό και απέριττο Μνημείο Πεσόντων της Διοικήσεως Αεροπορίας Ναυτικού ο ΥΦΕΘΑ, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ, καθώς και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ναυτικής Αεροπορίας (ΕΣΝΑ) Αντιπτέραρχος ε.α. Ξενάκης ΠΝ, ενώ διέλευση πάνω από τον χώρο της τελετής πραγματοποίησαν δύο ελικόπτερα Sikorski S-70B Aegean Hawk.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo