«Ανοιχτή πληγή» για τον Μητσοτάκη ο Σαμαράς

Newsroom L&O 29-01-2020 21:41 Τελευταία ενημέρωση: 29-01-2020 21:41
«Ανοιχτή πληγή» για τον Μητσοτάκη ο Σαμαράς
Νέο σαφές μήνυμα από τον πρώην πρωθυπουργό

Σε «ανοιχτή πληγή» για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξελίσσεται ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν κλιμακώνει το ιδιότυπο αντάρτικό του, η έναρξη του οποίου «επισημοποιήθηκε» στο τελευταίο συνέδριο της Ν.Δ.

Η σημερινή απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας που «σώζει» ΠΑΟΚ και Ξάνθη, αλλά και όσα ακολούθησαν, ήρθαν να «πατήσουν» πάνω στην εσωκομματική μουρμούρα για την, επίσης, απουσία του από την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικ. Σακελλαροπούλου στη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το σημαινόμενο της σημερινής απουσίας αναδείχτηκε όχι τόσο με καθαυτό το γεγονός, όσο με όσα ακολούθησαν, τα οποία αναδεικνύουν το μέγεθος του εσωκομματικού προβλήματος.

Λίγο μετά την ψηφοφορία, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, είπε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Σαμαρά ο οποίος του ανέφερε ότι "οι λόγοι της απουσίας του ήταν προσωπικοί"».

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, πάλι το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε ότι «"ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί"», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά».

Όλα τα παραπάνω, είναι εξόχως σοβαρά και ενδεικτικά μιας σοβούσας εσωκομματικής «κόντρας».

Αναμένεται το επόμενο επεισόδιο...

Για την υπογραφή
εις εκ των Κορυβάντων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo