• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης: Κατάληψη συμπαράστασης στο μαθητή που τραμπούκισε καθηγήτρια

lawandorder.gr 28-01-2020 09:22 Τελευταία ενημέρωση: 28-01-2020 09:22
ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης: Κατάληψη συμπαράστασης στο μαθητή που τραμπούκισε καθηγήτρια
«Όχι μαθητές στα δικαστήρια» γράφει το πανό που έχει αναρτηθεί
Σε κατάληψη του ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, όπου πριν ένα χρόνο, μαθητής τραμπούκισε καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία, έχουν προχωρήσει οι μαθητές του σχολείου. Η κατάληψη γίνεται ως ένδειξη συμπαράστασης στον μαθητή τους, καθώς όπως σημειώνουν ο συγκεκριμένος θα έμενε από απουσίες.

Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό το οποίο αναγράφεται «Όχι μαθητές στα δικαστήρια» και, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υποστηρίζουν ότι θέλουν οι καθηγητές να τους επιβάλλονται με τα λόγια. Λένε ακόμη πως δεν θέλουν αυστηρές ποινές, καθώς αυτές αντί να λύνουν, δημιουργούν νέα προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο μαθητή που πρωταγωνίστησε στο επίμαχο επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου του καναλιού, αντιμετωπίζει διαγνωσμένα θέματα διαχείρισης θυμού.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπου ακούγονται αχαρακτήριστες εκφράσεις με την καθηγήτρια να επιφυλάσσεται για το εάν θα κινηθεί νομικά. Στον συγκεκριμένο μαθητή είχε επιβληθεί τότε η ποινή της αποβολής μίας μέρας για την συμπεριφορά του προς την καθηγήτρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo