ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κάτοικοι ξεκίνησαν περιπολίες γειτονιάς για να διώξουν τους κακοποιούς

Newsroom L&O 22-01-2020 18:50
 Θεσσαλονίκη: Κάτοικοι ξεκίνησαν περιπολίες γειτονιάς για να διώξουν τους κακοποιούς
Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε την Αστυνομία, λένε οι κάτοικοι

Αποφασισμένοι να προστατεύσουν τις γειτονιές τους από τους κακοποιούς με κάθε τρόπο είναι οι κάτοικοι των Πεύκων Θεσσαλονίκης. Μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, χθες το βράδυ για πρώτη φορά μια ομάδα κατοίκων ανέλαβε δράση.

Λίγο μετά τις 11 και με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 0 βαθμούς κελσίου, πέντε κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο για περιπολία. Η βάρδιά τους κράτησε πάνω από τρεις ώρες. Στο διάστημα αυτό δεν εντόπισαν κάποια ύποπτη δραστηριότητα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το thestival.gr.

«Δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε την Αστυνομία σε καμία περίπτωση. Παρακολουθούμε την κίνηση στους δρόμους της περιοχής και αν διαπιστώσουμε κάτι ύποπτο ενημερώνουμε την Αστυνομία» δήλωσε o κ. Ζήσης Ξενοφώντας.

Να σημειωθεί ότι από χθες η αστυνόμευση της περιοχής είναι εντονότερη. Με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, αυξήθηκαν οι δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας που περιπολούν στα Πεύκα.

Από την πλευρά τους πάντως, οι «άγρυπνοι φρουροί» των Πεύκων δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις περιπολίες γειτονιάς μέχρι οι κακοποιοί να πάρουν το μήνυμα πως η περιοχή δεν είναι πλέον εύκολος στόχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo