ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Οπαδοί με γκλομπς ετοίμαζαν σκηνικό πολέμου στην Κρήτη - Συλλήψεις και προσαγωγές

Newsroom L&O 22-01-2020 12:35
Οπαδοί με γκλομπς ετοίμαζαν σκηνικό πολέμου στην Κρήτη - Συλλήψεις και προσαγωγές
Εκτεταμένοι έλεγχοι από την Αστυνομία

Σκηνικό πολέμου ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν οπαδοί που έφθασαν στο Ηράκλειο για τον απογευματινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Περίπου 150 μεμονωμένοι φίλαθλοι έφθασαν στο Ηράκλειο από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Από έλεγχους που πραγματοποίησαν ωστόσο οι αστυνομικές αρχές, διαπιστώθηκαν πλήθος παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι προσαγωγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι δεκάδες, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των συλλήψεων, όπως γράφει το ekriti.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεμονωμένες ομάδες των 2 ή 3 ατόμων έφεραν πάνω τους επικίνδυνα αντικείμενα και γκλομπς.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν το σαφάρι των ελέγχων, ενώ έχουν καταρτίσει ένα πλήρες σχέδιο για τον έλεγχο της ασφάλειας στο σημερινό παιχνίδι.

Τονίζεται ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπολογίζονται σε περισσότεροι από 400, οι οποίοι και θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη μεμονωμένη μεταφορά οπαδών.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες, τα μέτρα τάξης είναι πολύ αυστηρά για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ στόχος των αρχών είναι να μην πραγματοποιηθούν επεισόδια, αλλά κυρίως να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συμπλοκή που θα μπορούσε να διαταράξει το αθλητικό ιδεώδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo