Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής στο Τμήμα Αλλοδαπών της περιοχής

Newsroom L&O 22-01-2020 12:54
Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής στο Τμήμα Αλλοδαπών της περιοχής
Σύμφωνα με την ΕΑΥΝΑΑ σε γενικές γραμμές δεν διαπιστώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα

Οι επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όριά μας θα συνεχιστούν, τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησαν μέλη της στο Τμήμα Αλλοδαπών της περιοχής.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της:

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00,ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας,ο Ταμίας Νίκος Κορομηλάς και οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης στην ΠΟΑΣΥ Απόστολος Κωστούλας και Χαράλαμπος Κάνιος,πραγματοποίησαν συνάντηση με συναδέλφους στο Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής,όπου και συζήτησαν με τους συναδέλφους,εκτενώς,τα θέματα που αφορούν τη συγκεκριμένη Υπηρεσία.
Σε γενικές γραμμές δεν διαπιστώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα κι αυτό είναι κάτι το ευχάριστο.Όπως μάλιστα μας επεσήμανε η Διοικητής του Τμήματος Α/Α’ κα. ΛΥΚΑΚΗ Αναστασία,η Υπηρεσία λειτουργεί άρτια και τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν λύνονται ταχύτατα χάρη στον επαγγελματισμό και το φιλότιμο που επιδεικνύει το υπάρχον προσωπικό.
Εμείς από την πλευρά μας,ως Ένωση,στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας όπως κάνουμε άλλωστε τόσα χρόνια τώρα,από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της Ένωσης Ν/Α Αττικής.
Οι επισκέψεις στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όριά μας θα συνεχιστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo