ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πάσσαρης: Απέρριψε προσφορά 13.500 ευρώ της ρουμανικής κυβέρνησης

Newsroom L&O 22-01-2020 10:18 Τελευταία ενημέρωση: 22-01-2020 10:18
Πάσσαρης: Απέρριψε προσφορά 13.500 ευρώ της ρουμανικής κυβέρνησης
Ο Πάσσαρης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε τέσσερις φορές ισόβια

Ο διαβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης είχε προσφύγει στο ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με αφορμή τις απαράδεκτες, κατ’ αυτόν, συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Κραϊποβα, στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1, ο Πάσσαρης δικαιώθηκε με τη ρουμανική κυβέρνηση να του προτείνει εξωδικαστικό συμβιβασμό, προσφέροντας 13.500 ευρώ για «κάθε ηθική και υλική βλάβη που θα μπορούσε να έχει υποστεί».

Ο ίδιος, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του μέσα από τις φυλακές της Κραϊποβα στη Ρουμανία απέρριψε τον συγκεκριμένο συμβιβασμό.

«Το θέμα για εκείνον είναι ηθικό και όχι οικονομικό. Επιθυμία του είναι να τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και σύμφωνα με αυτά θέλει να δικαστεί» ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του κακοποιού.

Παράλληλα, με δήλωσή του από τις Ρουμανίας ανέφερε ότι: «θέλω να με κρίνει η δικαιοσύνη όπως κάθε άλλο κατηγορούμενο και όχι για το όνομά μου. Έχω παραδεχθεί τις πράξεις μου, έχω μεταννοήσει και έχω ζητήσει συγνώμη. Από τότε όμως έχουν περάσει 20 χρόνια. Η ζωή και ο τρόπος σκέψης μου έχουν αλλάξει εντελώς».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάσσαρης έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε τέσσερις φορές ισόβια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo