ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Οι σύζυγοι των θυμάτων «οδήγησαν» τους εκτελεστές στους Μαυροβούνιους στη Βάρη

Μιχάλης Τεζάρης 21-01-2020 09:46
Οι σύζυγοι των θυμάτων «οδήγησαν» τους εκτελεστές στους Μαυροβούνιους στη Βάρη
Οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη τους

Ακολουθώντας τα ίχνη των δυο γυναικών τους, που ήρθαν στην Αθήνα από το Μαυροβούνιο προκειμένου να περάσουν τις ημέρες των εορτών μαζί με τους συζύγους τους, οι τέσσερις εκτελεστές της «Καβάτσκι» εντόπισαν τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και Στέβαν Σταμάτοβιτς, που δολοφόνησαν στη Βάρη.

Τα θύματα διέμεναν στη χώρα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σε άγνωστη περιοχή, διέθεταν πλαστές ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες και κινούνταν πάντα με ταξί. Οι δυο άνδρες που εκτελέστηκαν, εμφανίζονταν να βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της αντίπαλης φατρίας στη μαφία του Μαυροβουνίου, της «Σκάλαρι». Οι αρχές αναζητούν τους τέσσερις δράστες, σε συνοριακούς σταθμούς και αεροδρόμια, με τις έρευνες μέχρι στιγμής να βρίσκονται στο σκοτάδι.

«Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω»

Οι σύζυγοι των θυμάτων υποστηρίζουν μιλώντας στους αστυνομικούς πως δεν θυμούνται ούτε τις περιοχές που διέμεναν ούτε έχουν διευθύνσεις των σπιτιών, παρότι βρίσκονται στην Αθήνα για έναν και πλέον μήνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως «είτε πράγματι δεν θυμούνται είτε δεν θέλουν να αποκαλύψουν τα σπίτια που διέμεναν, γιατί μέσα σε αυτά ενδεχομένως να βρεθούν όπλα και ναρκωτικά που θα αποκάλυπταν την παράνομη δράση των συζύγων τους».

Μόνο η μία γυναίκα ανέφερε πως γνώριζε ότι ο άνδρας της ήταν καταζητούμενος, αλλά όπως είπε, « δεν γνώριζε για ποιον λόγο». Οι δυο Μαυροβούνιοι δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές αρχές για οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Αξιωματικοί του σώματος βρίσκονται σε επικοινωνία με Interpol και την αστυνομία του Μαυροβουνίου προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία για το παρελθόν και τη δράση των θυμάτων της διπλής δολοφονίας στη Βάρη.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo