ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αποκλεισμός της «εθνικής καρμανιόλας» στην Πατρών - Πύργου

Newsroom L&O 21-01-2020 08:28 Τελευταία ενημέρωση: 21-01-2020 08:30
Αποκλεισμός της «εθνικής καρμανιόλας» στην Πατρών - Πύργου
Μια συμβολική πράξη για τα θύματα των τροχαίων

Στον αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στον κόμβο της βιομηχανικής περιοχής, θα προχωρήσει ο δήμος Πατρέων, σήμερα στις 11:00 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικό αίτημα της σημερινής κινητοποίησης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, είναι η άμεση έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου χωρίς διόδια.

Επίσης, ο δήμος τονίζει ότι διεκδικεί «διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις, την κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα», προσθέτοντας ότι «αυτό το έργο θα μπορούσε μέχρι σήμερα να είχε κατασκευαστεί και να το χρησιμοποιούμε με ασφάλεια, χωρίς να χάνονται στην άσφαλτο ανθρώπινες ζωές.»

Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης, ο δήμος ζητά ακόμη την νότια χάραξη του αυτοκινητόδρομου, από την περιοχή του Μιντιλογλίου, έως και πέρα από την Κάτω Αχαΐα, με σκοπό, όπως αναφέρει, «την προστασία των οικισμών και του περιβάλλοντός τους».


Καθημερινά σημειώνονται εκατοντάδες τροχαία και ο αποκλεισμός αυτός της εθνικής Πατρών - Πύργου θεωρείται συμβολικός για τα θύματα των τροχαίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo