Εξαφάνιση-μυστήριο Νικόλα Θεοδωρίδη: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητεί ο εισαγγελέας

Newsroom L&O 20-01-2020 17:41 Τελευταία ενημέρωση: 20-01-2020 17:44
Εξαφάνιση-μυστήριο Νικόλα Θεοδωρίδη: Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητεί ο εισαγγελέας
Έκρινε πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι να έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση-μυστήριο του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη αναμένεται να φέρει η παρέμβαση εισαγγελέα με την οποία διτάσσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων του νεαρού, καθώς έκρινε πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι να έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα, Χαράλαμπος Τσιανάκας, δήλωσε στο STAR TV πως ύστερα από αυτή την εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας εκτιμούν πως θα μπορέσουν να συλλέξουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα δώσουν το στίγμα του νεαρού. Οι Αρχές θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποίησε και δέχθηκε ο ίδιος στο κινητό του και θα μάθουν με ποιον συνομίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και με ποιον αντάλλαξε μηνύματα. Το τελευταίο τηλεφώνημα του νεαρού ίσως ρίξει «φως» στη μυστηριώδη υπόθεση.

Οι γονείς του 20χρονου εκτιμούν πως κάποιοι προσέγγισαν το παιδί τους μέσω παιχνιδιού του διαδικτύου. Πιστεύουν ακόμη πως ενδέχεται να βρίσκεται παγιδευμένος σε κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία, τη Σουηδία ή κάπου άλλου στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αναζητείται επισήμως από τις 26 Νοεμβρίου του 2019, οπότε είχαν χαθεί τα ίχνη του από τον Βύρωνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo