ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Φρίκη σε ρωσικό ξενοδοχείο: Είχε ξαναεκραγεί ο σωλήνας που οδήγησε σε θάνατο από βραστό νερό 5 άτομα

Newsroom L&O 20-01-2020 14:33
Φρίκη σε ρωσικό ξενοδοχείο: Είχε ξαναεκραγεί ο σωλήνας που οδήγησε σε θάνατο από βραστό νερό 5 άτομα
Ο κυβερνήτης της περιοχής Μαξίμ Ρεσέτνικοφ χαρακτήρισε το περιστατικό φρικτό.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι ο σωλήνας θέρμανσης, ο οποίος εξερράγη σε ξενοδοχείο όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 5 άτομα από βραστό νερό, λειτουργούσε από το 1962 και είχε σπάσει επανειλημμένως στο παρελθόν. "Δεν υπήρξαν θύματα στις προηγούμενες εκρήξεις, ωστόσο δεν αντικαταστάθηκε, μόνο επισκευάστηκε, είπε η πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι πέντε άνθρωποι -ανάμεσά τους και ένα παιδί- έχασαν τη ζωή τους σήμερα στην πόλη Περμ της Ρωσίας μετά την έκρηξη ενός σωλήνα θέρμανσης στη διάρκεια της νύχτας που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει με βραστό νερό το υπόγειο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Γιατρός που ανέλαβε την φροντίδα των τραυματιών δήλωσε ότι μια 33χρονη γυναίκα έχει εγκαύματα που καλύπτουν το 35% του σώματός της. Δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 35 ετών, νοσηλεύονται σε λιγότερο σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Mini Hotel Caramel, το οποίο στεγάζεται στο υπόγειο ενός κτιρίου κατοικιών, ανακοίνωσε η επιτροπή.

Ο κυβερνήτης της περιοχής Μαξίμ Ρεσέτνικοφ χαρακτήρισε το περιστατικό "φρικτό".

"Θα διενεργήσουμε τους απαραίτητους ελέγχους σε συνεργασία με τις δυνάμεις επιβολής του νόμου και με τις αρμόδιες υπηρεσίες", έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram. "Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους διασώστες, οι οποίοι υπέστησαν και οι ίδιοι εγκαύματα στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν ανθρώπους".

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πυκνό ατμό να βγαίνει απο την είσοδο του ξενοδοχείου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και άνδρες της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών να βρίσκονται επί τόπου.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στη Ρωσία: Νεκροί από βραστό νερό που πλημμύρισε το δωμάτιό τους (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo