ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Νέα στοιχεία για τα δύο θύματα της Βάρης - Εις βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης (Εικόνες)

Μιχάλης Τεζάρης 20-01-2020 11:51 Τελευταία ενημέρωση: 20-01-2020 13:15
Νέα στοιχεία για τα δύο θύματα της Βάρης - Εις βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης (Εικόνες)
Τα δύο θύματα κατέφυγαν μαζί με τις οικογένειές τους στην Ελλάδα το 2018.

Με καταγωγή από το Μαυροβούνιο ήταν όπως προέκυψε τελικώς από τις έρευνες τα δύο θύματα της Βάρης το απόγευμα της Κυριακής.

Εις βάρος τους εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ανθρωποκτονίες κατά περίπτωση, διακινούσαν ναρκωτικά και συμμετείχαν σε κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Τα δύο θύματα κατέφυγαν μαζί με τις οικογένειές τους στην Ελλάδα το 2018.

Η γυναίκα του ενός εκ των θυμάτων, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η γυναίκα, που τραυματίστηκε  από εξοστρακισμό των σφαιρών, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πάρουν κατάθεση, ωστόσο δεν η γυναίκα δεν μιλά ελληνικά, ενώ γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά, με αποτέλεσμα οι απαντήσεις της να είναι μονολεκτικές.

Ο τρόπος που εκτελέστηκαν οι δύο άντρες μέσα σε ταβέρνα στην Βάρη, παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου, καθώς οι δράστες τους πυροβόλησαν στο κεφάλι από απόσταση αναπνοής.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικά όπλα, ενώ μπήκαν στο κατάστημα ως πελάτες, έχοντας μόνο καλύψει πρόχειρα με κασκόλ μέρος των χαρακτηριστικών των προσώπων τους.

Οι κινήσεις τους και οι δολοφονίες των των δύο ανδρών, ενός Μαυροβουνίου και ενός Σλοβένου, έχουν καταγραφεί από κάμερες που υπάρχουν στην επιχείρηση και εξετάζονται καρέ καρέ στελέχη της ασφάλειας.

Τους εκτέλεσαν με δεκάδες σφαίρες

Χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας των εκτελεστών να σκοτώσουν τους δύο άνδρες αποτελεί το γεγονός πως τους πυροβόλησαν στο κεφάλι εξ ΄επαφής.

Τα θύματα, έχουν δεχτεί τουλάχιστον 15 σφαίρες ο καθένας από απόσταση αναπνοής. Στην κατοχή του άνδρα με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, βρέθηκε ένα πορτοφόλι με περισσότερα από 700 ευρώ και μια ταυτότητα.

Ο Σλοβένος δεν είχε έγγραφα, ούτε προσωπικά αντικείμενα στην κατοχή του. Ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες δεν έφεραν όπλα.

Τα θύματα συνήθιζαν να επισκέπτονται στην ταβέρνα όπου εκτελέστηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έτρωγαν τουλάχιστον δυο φορές κάθε εβδομάδα και έδιναν την εικόνα εύπορων ατόμων.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας, νοσηλεύεται στον «Ασκληπιείο» ενώ σε κατάσταση σοκ είναι η γυναίκα του θύματος από την Σλοβενία και η ανήλικη κόρη του, την οποία επιβλέπουν από την πρώτη στιγμή, δυο παιδοψυχίατροι.

Οι αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία των δύο ατόμων σχετίζεται με ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών για ναρκωτικά ή λαθραία τσιγάρα.

Διαβάστε επίσης: 

Μαφιόζικο χτύπημα στη Βάρη: Τους εκτέλεσαν με δεκάδες σφαίρες - Μπήκαν σαν πελάτες με ακάλυπτα πρόσωπα

Θρίλερ στη Βάρη: «Βεντέτα» η διπλή εκτέλεση στην ταβέρνα - Ποια είναι τα δύο θύματα των πυροβολισμών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo