ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Εγκαίνια του ανακαινισμένου οδοντιατρείου και αμφιθεάτρου του ΝΙΜΤΣ από τον ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 19-01-2020 20:09 Τελευταία ενημέρωση: 19-01-2020 21:14
Εγκαίνια του ανακαινισμένου οδοντιατρείου και αμφιθεάτρου του ΝΙΜΤΣ από τον ΥΦΕΘΑ Αλκ.Στεφανή
H ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε από ίδιους πόρους του Ιδρύματος και αυτό έχει βεβαίως τη δική του ξεχωριστή αξία

Τα ανακαινισμένα οδοντιατρείο και αμφιθέατρο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος  Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) στην Αθήνα εγκαινίασε ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η προαναφερθείσα ανακαίνιση των δύο αυτών χώρων του ΝΙΜΤΣ πραγματοποιήθηκε από ίδιους πόρους του Ιδρύματος και αυτό έχει βεβαίως τη δική του ξεχωριστή αξία

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο του οδοντιατρείου έγινε πλήρης ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου και εξοπλίστηκε με δύο υπερσύγχρονες οδοντιατρικές έδρες νέας τεχνολογίας, με δυνατότητα ψηφιακής ενδοστοματικής ακτινογραφίας.

Επίσης, «στο αμφιθέατρο, με σεβασμό στον χώρο, διατηρήθηκαν και συντηρήθηκαν οι ξύλινοι σκελετοί και αντικαταστάθηκαν όλα τα πάνινα πάνελ των τοίχων με φωτογραφίες που απεικονίζουν την ιστορία του Ιδρύματος πριν ακόμη από το 1942, όταν πρωτολειτούργησε», σημειώνεται χαρακτηριστικώς στην ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ.

Τέλος, επισημαίνεται ότι «έγινε πλήρης αντικατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος με νέα υπερσύγχρονη τεχνολογία για καλύτερη λειτουργική και ακουστική απόδοση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo