Ολομέλεια δικηγόρων: Παρουσία Παυλόπουλου η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα

Κατερίνα Μάνθου 18-01-2020 17:53 Τελευταία ενημέρωση: 18-01-2020 17:53
Ολομέλεια δικηγόρων: Παρουσία Παυλόπουλου η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα
Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20-01-2020 η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Πανελλήνιας Επιτροπής Επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα, που συγκροτήθηκε με απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ο κ. Παυλόπουλος μετά την ενημέρωση του τον περασμένο Δεκέμβριο για την σχετική πρωτοβουλία από τον Πρόεδρο της Ολομέλειας, Δημήτρη Βερβεσό, τον οποίο δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την έθεσε υπό την αιγίδα του.

Στη συνεδρίαση, που θα γίνει στις 19:00, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), έχουν προσκληθεί να μετάσχουν επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και η Εκκλησία της Ελλάδος.

Στο τέλος της συνεδρίασης θα εκλεγεί Εκτελεστική Επιτροπή που θα συντονίζει τις επόμενες κινήσεις και ενέργειες της εθνικής αυτής προσπάθειας που ανέλαβε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo