Συνάντηση Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 16-01-2020 19:37 Τελευταία ενημέρωση: 16-01-2020 20:10
Συνάντηση Ν. Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό πρέσβη
Μια συνάντηση που συμπίπτει χρονικά με δυο σημαντικά γεγονότα

Μία ακόμα συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου και του πρέσβεως των ΗΠΑ στην Αθήνα Geoffrey Pyatt, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο στο γραφείο του υπουργού, στο Στρατόπεδο «Παπάγου».

Συνάντηση που ήταν ασφαλώς προγραμματισμένη, αλλά συνέπεσε χρονικώς με δύο σημαντικές στιγμές. Καθώς πραγματοποιείται αφενός την επομένη, για την ακρίβεια μόλις λίγες ώρες, μετά την επιστροφή του ΥΕΘΑ από τη διήμερης διάρκειας επίσκεψή του στο Ισραήλ και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συνομιλίες που είχε εκεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του, αφετέρου δε, την ίδια ημέρα με την πραγματοποίηση του ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. 

Αυτός ακριβώς ο τελευταίος λόγος είναι και η αιτία που μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί με ακρίβεια η ώρα της συναντήσεως των δύο ανδρών, καθώς κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή διάρκεια της συνεδριάσεως του ΚΥΣΕΑ, κάτι όμως που θα ρυθμιστεί αύριο.

Άλλωστε και το δρομολόγιο Πρεσβεία-στρατόπεδο «Παπάγου» είναι γνωστό στον πρέσβη, αλλά και η χρονική διάρκειά του είναι πολύ σύντομη για να δημιουργήσει… «προβλήματα»! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo