Δημοσίευμα «βόμβα»: Ο Ραούλ Μπράβο διέταξε την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Newsroom L&O 16-01-2020 14:48 Τελευταία ενημέρωση: 16-01-2020 15:59
Δημοσίευμα «βόμβα»: Ο Ραούλ Μπράβο διέταξε την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς!
Για ποιο λόγο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ισπανός θέλησε την εξόντωση του παλιού συμπαίκτη του

Δημοσίευμα – «βόμβα» σερβικής ιστοσελίδας εμπλέκει τον παλιό ποδοσφαιριστή Ραούλ Μπράβο στη δολοφονική επίθεση κατά Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Γλυφάδα.

Η ιστοσελίδα «Blic» αναφέρει ότι ο Ραούλ Μπράβο -παλιός συμπαίκτης του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό- βρίσκεται πίσω από την δολοφονική επίθεση κατά του Σέρβου παλαίμαχου επιθετικού.

Ο Ισπανός συνελήφθη ως εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων και σύμφωνα με τους Σέρβους ο Κοβάσεβιτς γνώριζε πράγματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση που αποκάλυψε άθελα του, γεγονός που φαίνεται πως τον έβαλε στο… στόχαστρο! Η Blic επικαλείται ως μία από τις πηγές της το δημοσίευμα της «telegraf.rs»

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009. Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος.

Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν συμπαίκτης του Μπράβο αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις. Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους».

Διαβάστε επίσης: Η κατάθεση Κοβάσεβιτς για την απόπειρα δολοφονίας - Η έρευνα της αστυνομίας και η σύλληψη δύο Σέρβων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo