Μύδροι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά της Σακελλαροπούλου για την υπόθεση «Mr. Bitcoin»

Κατερίνα Μάνθου 16-01-2020 13:50
Μύδροι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά της Σακελλαροπούλου για την υπόθεση «Mr. Bitcoin»
Σκληρή επίθεση κατά της υποψήφιας προέδρου της Δημοκρατίας

Σφοδρή επίθεση για την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνήγορος του Αλεξάντερ Βίννικ του γνωστού μας «Mr. Bitcoin».

Σε γραπτή δήλωσή της η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρει τα εξής:

«Το όνομα της κας Σακελλαροπούλου θα γραφτεί στην ιστορία δίπλα στο όνομα του Θ.Πάγκαλου για την υπόθεση Οτσαλάν.

Η κα Σακελλαροπούλου συνέπραξε και συμπράττει, επιτέλεσε και επιτελεί την σκοπιμότητα να παραδοθεί επί πίνακι το κεφάλι του Αλεξάντερ Βίννικ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην αποστέρηση των βασικών δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Βίννικ, που βρίσκεται στην 28η ημέρα απεργίας πείνας.

Εδώ και μιάμιση ώρα, με εντολή της Κυβέρνησης η οποία πρότεινε την κα Σακελλαροπούλου, εμποδίζονται η συμβολαιογράφος και ο διερμηνέας να έρθουν σε επαφή με τον Αλεξάντερ Βίννικ στο θάλαμο νοσηλείας και κράτησής του, για να υπογράψει πληρεξούσια και δηλώσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων του ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 14.30.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που προτάθηκε χθες από τον Πρωθυπουργό για επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δήλωσε χθες ότι...στο πρόσωπό της τιμάται η Δικαιοσύνη και η σύγχρονη Ελληνίδα. Ακόμη μίλησε για κράτος δικαίου και δικαιώματα.

Πρόκειται για προκλητική, οργουελική δήλωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo