Νέα οχήματα από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των φυλακών

Newsroom L&O 15-01-2020 15:51
Νέα οχήματα από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των φυλακών
Παραδόθηκαν σήμερα
Στην παράδοση 11 καινούργιων οχημάτων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των καταστημάτων κράτησης της χώρας, προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης «τα οχήματα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες εξωτερικής φρούρησης για τις μεταγωγές κρατουμένων, αλλά και την ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας των καταστημάτων κράτησης».

Κατά την τελετή παράδοσης των οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί , ο κ.Τσιάρας τόνισε ότι : σε μια δύσκολη εποχή η ελληνική πολιτεία καταφέρνει να εκπληρώσει τουλάχιστον σε ένα βαθμό το ρόλο και την υποχρέωση που κάθε φορά της αναθέτει η ελληνική κοινωνία".

Ο κ. Τσιάρας ευχήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του νέουστόλου των οχημάτων που παραδίδει σήμερα το Υπουργείο Δικαιοσύνης».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τηνΑντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριος Οικονόμου, παραλαμβάνοντας τα οχήματαμαζί με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου,ευχαρίστησε τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την παράδοση των οχημάτων λέγοντας:«Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στο σωφρονιστικό μας σύστημα». Παρόντες στην τελετή παράδοσης των 11 οχημάτων ήταν ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, επί θητείας του οποίου προκηρύχτηκε ο σχετικός διαγωνισμός όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο υπουργείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo