Επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Newsroom L&O 12-01-2020 13:05
Επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια
Το πατρικό σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει επανειλημμένα στόχος κουκουλοφόρων στο παρελθόν
Επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες είχε ως στόχο το αυτοκίνητο του γιου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το όχημα βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά από το πατρικό σπίτι του πρώην υπουργού, στην οδό Βουλγαροκτόνου και άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα από το εσωτερικό και για αυτό αποκλείεται και το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν η ληστεία.

Σημειώνεται ότι το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη έχει γίνει στόχος επιθέσεων αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ δύο εξ αυτών έχει πιάσει και φωτιά εξαιτίας των μολότοφ που εκτοξεύθηκαν από τους κουκουλοφόρους.

Επιπλέον, μετά τις εκλογές, η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πλέον χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛ.ΑΣ. με μοτοσυκλέτα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε υπόμνημα προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του έκανε λόγι για άθλια στοχοποίηση του Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo