Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν τις καταλήψεις που είχε εκκενώσει η αστυνομία στο Κουκάκι!

Newsroom L&O 11-01-2020 16:18 Τελευταία ενημέρωση: 11-01-2020 16:57
Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν τις καταλήψεις που είχε εκκενώσει η αστυνομία στο Κουκάκι!
Δεκάδες αντιεξουσιαστές συμμετείχαν στην επιχείρηση ανακατάληψης

Αναρχικές ομάδες μέσω σελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου ανακοίνωσαν πως προχώρησαν στην ανακατάληψη των δύο καταλήψεων στην Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι. 

Πρόκειται για τις δύο καταλήψεις, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, λόγω και της εμπλοκής του ονόματος του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων του αλλά και για το γεγονός πως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωσή τους, λίγο πριν τη «δύση» του 2019.

«Η ανακατάληψη της Ματρόζου 45 και της Παναιτωλίου 21 είναι μια πράξη ενάντια στο φόβο που μας επιβάλει η κρατική καταστολή. Είναι ένα σινιάλο αντίστασης και ένα κάλεσμα κλιμάκωσης των αγώνων. Να μην αφήσουμε τις γειτονιές μας και την φύση έρμαια της αναπτυξιακής λεηλασίας.Να μην αποδεχτούμε τον εκτοπισμό των ζωών μας. Να κρατήσουμε τα πάρκα, τις πλατείες και τους λόφους ελεύθερους.Να αντεπιτεθούμε στους μισθοφόρους του κράτους.Να οξύνουμε τους αγώνες ενάντια στην εργασιακή εκμετάλλευση.Να δοθούμε εξ ολοκλήρου στον αγώνα για επιβίωση και ελευθερία.Ο αγώνας δεν είναι ούτε νόμιμος ούτε παράνομος είναι δίκαιος», αναφέρουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους.

Στην επιχείρηση ανακατάληψης πήραν μέρος δεκάδες άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo