Αναβλήθηκε η δίκη του Λαφαζάνη και άλλων τριών για παρεμπόδιση πλειστηριασμών

Newsroom L&O 08-01-2020 18:24
Αναβλήθηκε η δίκη του Λαφαζάνη και άλλων τριών για παρεμπόδιση πλειστηριασμών
Στους τέσσερις κατηγορούμενους αποδίδονται σωρεία κατηγοριών που αφορούν φθορές ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης , σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και άσκηση βίας

Αναβολή για τον Ιούνιο έλαβε η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου του επικεφαλής του ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς και τριών ακόμη κατηγορουμένων, μελών του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" για παρεμπόδιση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τον Μάρτιο και Απρίλιο του 2018.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω μη νόμιμης κλήτευσης ενός εκ των κατηγορουμένων, ενώ από το δικαστήριο απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες αστυνομικοί.

Στους τέσσερις κατηγορούμενους αποδίδονται σωρεία κατηγοριών που μεταξύ άλλων αφορούν φθορές ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης , σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και άσκηση βίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε οδηγηθεί σε αναβολή, επίσης για τον Ιούνιο, αντίστοιχη δίκη, μετά από μήνυση επενδυτικού σχήματος, εναντίον του κ. Λαφαζάνη και συγκατηγορουμένων του για παρεμπόδιση πλειστηριασμού, καθώς δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο μάρτυρες αστυνομικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo