Εξολόθρευση Ιρανού από ΗΠΑ - Εσπευσμένη αναχώρηση Νετανιάχου από την Αθήνα λόγω της επίθεσης

Newsroom L&O 03-01-2020 12:15 Τελευταία ενημέρωση: 03-01-2020 12:40
Εξολόθρευση Ιρανού από ΗΠΑ - Εσπευσμένη αναχώρηση Νετανιάχου από την Αθήνα λόγω της επίθεσης
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα αναχωρήσει νωρίτερα από την Αθήνα έπειτα από τον φόνο στη Βαγδάτη του ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, με εντολή Τραμπ, ανακοίνωσε στην Ιερουσαλήμ αξιωματούχος από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.

Το θύμα θεωρείτο ισχυρός απεσταλμένου της Τεχεράνης.

Ακυρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, λόγω  της έκτακτης αναχώρησης του κ. Νετανιάχου για το Ισραήλ, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σε συναγερμό ο ισραηλινός στρατός

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Ισραηλινού Στρατού μετέδωσε ότι οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί.

Ο Νετανιάχου βρίσκεται στην Αθήνα για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για τον ενεργειακό αγωγό EastMEd με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo