Τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου: Παραδόθηκε το πόρισμα στις αρχές - Συγκλονίζει η μάνα

Newsroom L&O 03-01-2020 10:28 Τελευταία ενημέρωση: 03-01-2020 10:28
Τραγωδία στο λούνα παρκ του Βόλου: Παραδόθηκε το πόρισμα στις αρχές - Συγκλονίζει η μάνα
«Νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου» λέει η χαροκαμένη γυναίκα

Μαύρες γιορτές πέρασε φέτος η οικογένεια τους 13χρονου κοριτσιού που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι που ονομάζεται «χαλί». Αβάστακτος ο πόνος για τους οικείους της μικρής, καθώς ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Σεραϊνά τους, όπως λένε.

«Νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου»

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνά. Ήταν 13 χρόνων και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», είπε η μητέρα της αδικοχαμένης 13χρονης.

Το πόρισμα

Σύμφωνα με το STAR TV, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το μηχάνημα, σημειώνοντας πως η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αποδοθούν κατηγορίες σε όσους κριθεί ότι ευθύνονται για τον άδικο χαμό του κοριτσιού.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» πρόσθεσε η μητέρα της 13χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo